21 februari : 20:00 - 22:00

U bent welkom op onze 25e Algemene Ledenvergadering, vanouds bij Louis van der Meijden (boerderij Onder de Zeven Linden).

Naast wat formaliteiten, zoals notulen vaststellen, zullen we spreken over lopende zaken:

Ook zullen we het hebben over de samenwerking met het Buurtschap Noordeindseweg en de Bewonersvereniging Oude Laen.

Verder is er ruimte voor u om aanvullende onderwerpen te sprake te brengen.

We streven ernaar de vergadering niet te lang te houden en sluiten af met een gezellige borrel.

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Je kunt je te allen tijde weer uitschrijven of je mailadres wijzigen; de link hiervoor staat onderaan iedere e-mail.

NB Indien je lid bent van de Bewonersvereniging Delfgauw, ontvang je naast deze algemene updates af en toe berichten speciaal voor leden. Deze worden via een apart kanaal verstuurd.

Wij gebruiken je gegevens alleen voor het versturen van deze informatieve e-mails.
Je gegevens zijn dubbel beveiligd tegen inbraak.

Boerderij Onder de 7 Linden
Delftsestraatweg 280