21 februari : 20:00 - 22:00

U bent welkom op onze 25e Algemene Ledenvergadering, vanouds bij Louis van der Meijden (boerderij Onder de Zeven Linden).

Naast wat formaliteiten, zoals notulen vaststellen, zullen we spreken over lopende zaken:

Ook zullen we het hebben over de samenwerking met het Buurtschap Noordeindseweg en de Bewonersvereniging Oude Laen.

Verder is er ruimte voor u om aanvullende onderwerpen te sprake te brengen.

We streven ernaar de vergadering niet te lang te houden en sluiten af met een gezellige borrel.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Meld u aan en ontvang onze onregelmatig verschijnende nieuwsbrief met updates over activiteiten van de Bewonersvereniging Delfgauw:
sociale activiteiten, politiek, verkeer, veiligheid, verenigingsnieuws, etc.

U kunt zich te allen tijde weer uitschrijven of uw mailadres wijzigen; de link hiervoor staat onderaan iedere e-mail.

NB Indien u lid bent van de Bewonersvereniging Delfgauw, ontvang u naast deze algemene informatie af en toe berichten speciaal voor leden. Deze worden via een apart kanaal verstuurd.

Wij gebruiken uw gegevens alleen voor het versturen van onze nieuwsbrieven.
Uw gegevens zijn dubbel beveiligd tegen inbraak.

Boerderij Onder de 7 Linden
Delftsestraatweg 280