Buitenspeeldag Delfgauw (Straatspeeldag)

13 juni : 13:00 - 17:00

Vrijwilligers gezocht voor Buitenspeeldag Delfgauw

Ook dit jaar is er weer een Buitenspeeldag in Delfgauw.

De straat is weer even van de kinderen

De Buitenspeeldag is het leukste evenement voor kinderen om buiten op straat te spelen.

Voor de kleintjes is er o.a. weer:

• speelzand
  • eendjes vangen
  • minispringkussen/stormbaan

Er kan ook weer worden:

• geschminkt
  • poffertjes worden gegeten en limonade gedronken
  • linnen tasjes worden gepimpt met textielstiften
  • Oudhollandse spelletjes gespeeld

Voor de iets oudere kinderen is er o.a. weer:

• hutten bouwen
  • sumo worstelen

Vrijwilligers gezocht voor de Buitenspeeldag Delfgauw

Vorig jaar ging de Buitenspeeldag helaas niet door, omdat er niet genoeg vrijwilligers waren. Laten we dit jaar zorgen dat het weer een schitterende dag wordt!

Wilt u meehelpen om de middag tot een succes te maken, dan bent u van harte welkom.

Klik hier voor meer informatie

Jaarlijkse Buitenspeeldag in Delfgauw

De Buitenspeeldag in Delfgauw is jaarlijks een groot succes. Kinderen kijken ernaar uit en vragen lang van tevoren wanneer ze weer op straat mogen spelen …

De Buitenspeeldag – voorheen genaamd Straatspeeldag – is een initiatief van Jantje Beton. Een trouwe groep leden van de Bewonersvereniging Delfgauw organiseert al jaren een onvergetelijke speelmiddag voor kinderen. De straat wordt afgezet en is voor een paar uurtjes speelterrein voor alle kinderen in Delfgauw.

Helaas kon de Buitenspeeldag vorig jaar niet doorgaan, omdat er niet genoeg vrijwilligers waren. Laten we samen zorgen dat dat dit jaar niet weer het geval is, dat we de kinderen in dit dorp weer blij kunnen maken en dat de Buitenspeeldag in Delfgauw weer een groot succes wordt!

Buitenspeeldag 2019

Save the date! Woensdag 12 juni 2019

Op- en afbouw: de hele dag

Spelen (en begeleiden): 13:00-17:00