Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Energiesafari

17/11/2015 : 19:15

Graag nodigt de Gemeente Pijnacker-Nootdorp u uit voor een energiesafari in Oud-Delfgauw op dinsdag 17 november.

Met een warmtecamera door de wijk We starten om 19.15 uur bij het Kerkelijk Centrum, Zuideindseweg 7. Na een korte toelichting gaan we vanaf daar lopend met een warmtecamera door de wijk om warmtefoto’s te maken van een aantal geselecteerde woningen. U als wijkbewoner volgt de safari en krijgt tekst en uitleg bij de foto’s. Na afloop is er in het Kerkelijk Centrum een algemene toelichting op de mogelijkheden van energie-besparing. En voor alle deelnemers een warme versnapering. De avond duurt tot circa 21.30 uur.

Meld uw woning aan voor een warmtefoto Met een warmtefoto is het mogelijk om te zien of uw woning warmte verliest. Ontbreekt er ergens isolatie, is het dubbel glas nog wel goed en is het dak overal nog goed geïsoleerd? Wilt u zien hoe het met uw huis is gesteld? Meld uw woning dan aan voor een warmtefoto. Dit kost 10 euro. Uit de aanmelders selecteren we enkele woningen die een gratis warmtefoto krijgen tijdens de energiesafari.

Aanmelden voor de energiesafari en/of een warmtefoto kan tot 10 november via wijkmanager Peter van der Sman: p.vandersman@pijnacker-nootdorp.nl of 06-51549081. Ook als u geen warmtefoto wilt, maar wel interesse heeft in de foto’s , dan bent u van harte welkom.

Energieadvies Een warmtefoto laat zien of uw woning aan de buitenkant goed is geïsoleerd, maar er zijn vaak nog meer mogelijkheden om energie – en geld – te besparen. Deze kunt u ontdekken via een energieadvies. Tijdens de avond is ook een allround energieadviseur aanwezig. U kunt zich ook aanmelden voor een energieadvies. Dit kan tijdens de avond of op de website www.energiekpn.nl

Ik hoop u te ontmoeten op dinsdag 17 november. Tot dan!

Met vriendelijke groet,

Wethouder Jaap van Staalduine

Gegevens

Datum:
17/11/2015
Tijd:
19:15
Evenement Tags:

Organisator

Gemeente Pijnacker-Nootdorp

Locatie

Kerkelijk Centrum
Zuideindseweg 7
Delfgauw, Nederland
+ Google Maps