Jubileum Buurtfeest

01/10/2016 : 16:00 - 22:30

De accordeon speelt jolige deuntjes en overal klinken begroetingen. Glazen klinken op gezondheid en gezelligheid..het is alweer te lang geleden….

De Bewonersvereniging nodigt iedereen uit om dit jubileumfeestje( 21 jaar alweer !!) mee te maken. Dorpsgenoten uit Delfgauw ontmoeten elkaar op 1 oktober op het erf van boerderij “Onder de Zeven Linden” bij Beppie en Louis van der Meijden.

We starten om 16.00u . Er is vertier voor jong en oud; Jeu de boules voor de liefhebbers, de kids kunnen zich laten schminken en/of doen mee aan een speurtocht.Lekkere happen uit een oudeVW-bus, een saladebar en pizza zorgen ervoor dat de inwendige mens ook aan zijn/haar trekken komt.Bij de bar kun je terecht voor koffie/thee of iets sterkers en voor het gebak…..zorgen jullie zelf!?Als de muziek klinkt van Big Band “Frank and the SillySymphonies” gaan we tot een uurtje of 22.00u swingen !!En zo maken we er met z’n allen een leuk feessie van waar nog lang over zal worden gepraat. Delfgauw heeft er lang op gewacht!

01/10/2016
Evenement Categorie: