Natuurwandeling LENTE

24 maart : 14:00 - 16:30

Als je met deze wandeling meegaat leert Johan Molenbroek je beter kijken naar je omgeving, zoals natuur, gebouwen en kunst. Met zijn achtergrond als boerenzoon en vrijwilliger bij natuurorganisaties als www.ivn.nl  en www.Natuurwacht.nl  etc heeft hij geleerd in de afgelopen 67 jaar wat boeiende dingen zijn in het voorjaar zodat je de lente aangenamer gaat beleven en er meer van gaat genieten.

Aanvang: 14 uur op zondag 24 maart bij de Apotheek aan het Gouder Rijderplein, Delfgauw. We lopen richting het Delftse Hout, bezoeken de Papaver waar over de achtergrond en de activiteiten en de clubs die daar actief zijn verteld zal worden, via het Heempark en het kerkepad gaan we naar Klein Delfgauw en via de Noordeindseweg weer terug.

Aanmelden: activiteiten@bewonersverenigingdelfgauw.nl

Wil je al eerder vogels in de lente actief zien, kijk dan op https://www.vogelbescherming.nl/beleefdelente

De Bewonersvereniging Delfgauw organiseert meestal twee wandelingen per jaar. Wil je op de hoogte blijven, schrijf je dan even in voor onze nieuwsbrief.

Evenement Categorie:
, ,